Tin Sweet Candy Box

Tin Sweet Candy Box

Groothandel unieke pompoen creatieve metalen tin verpakking chocolade zoete pepermunt snoep doos Maat: 145 * 140 * 40 mm of aangepast

Productdetails

Blikmateriaal.

Het gebruik van 0,2 mm dik blikmateriaal van hoge kwaliteit heeft een goed anticorrosie- en vochteffect. Tin buiten de lichte olie, om het glanzende tingevoel te verbeteren. In de tin box food-grade essentiële oliën, langdurige bescherming van ijzeren doos niet roesten, effectief de geldigheid van het product te beschermen.Afdrukken in kleur.

Volgens de eisen van de klant in kleur, overwegen wij u de meest professionele afdrukservices te bieden, blik kan enkelzijdig printen zijn, dubbelzijdig printen. In de geavanceerde CTP-plaatafdrukken op de keuze van vierkleurenafdrukken of steunkleurafdrukken.


Goede kwaliteit.

"Beste kwaliteit is altijd voor de eerste prioriteit" is ons topprincipe. Met strenge kwaliteitscontrole-systeem, wonnen we een goede reputatie bij klanten van bakken, chocolade, mint in Noord-Amerika en West-Europa.


Als de snoepdoos van het tinzoet aan uw vereiste tegemoetkomt, welkom om de kwaliteitsproducten te kopen die in China bij grote korting met onze fabriek worden gemaakt. Als een van de toonaangevende leveranciers in China, bieden we ook de gratis sample als je nodig hebt.
Een paar:Kleine zwarte tinnen doos Volgende:Hexagon Tin Cookie Box

Onderzoek