Over ons

Onze geschiedenis

Dongguan Sino Packing Products Co., Ltd is een goede, jonge, hete en rigoureuze tinfabriek, die in 2014 door Jiosen Chiang werd gemaakt. Jiosen Chiang is van dezelfde leeftijd als Mark Zuckerberg, Jiosen werkte in een tinfabriek terwijl Zuckerberg Facebook aan het ontwikkelen was. Jiosen weet echter niets van IT, hij is al meer dan 14 jaar zo goed in Tin Box.

In de afgelopen jaren verkocht Jiosen een blikken doos over de hele wereld als een verkoop. Nu richt hij zijn eigen fabriek op (Donguan Sino Packing Products Co., Ltd) om de kosten te beheersen en producten van goede kwaliteit aan zijn klanten te leveren. Om de productielijn uit te geven, hebben we dit jaar al een andere fabriek gebouwd .

Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten of een aangepaste bestelling wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst succesvolle zakelijke relaties met nieuwe klanten over de hele wereld aan te gaan.

Onze belofte: lever onze klant de beste kwaliteitsproducten met een concurrerende prijs.

Geef je feedback binnen 24 uur * 7 dagen sinds je ons de aanvraag hebt gestuurd.

Onze droom: ons team wordt in de toekomst de US-SEAL's voor de blikken doos.

Onze fabrieken

We hebben nu twee fabrieken , ze zijn allemaal in Dongguan, de ene is in de stad Tangxia, de andere is in de stad Qingxi. Daarom bieden we one-stop verpakkingsoplossing, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw pakket. Om onze klanten betere diensten te kunnen bieden, bieden we ook een uitgebreide reeks aanpassingsservices om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen.

Met goed uitgeruste productiefaciliteiten, 52 ponsmachines met verschillende hoeveelheden, 2 automatische blistermachines, 26 naaimachines en Class-100000 luchtzuiveringsverpakkingsworkshop, hebben we productielijnen voor metaal stampen, productielijnen voor het vormen van blisters en het naaien van productielijnen. De dagelijkse blikken doos is 50.000, blisterblad 3.000 kilogram, PVC zak 20.000.

Wij heten u van harte welkom om ons te bezoeken en een win-win zakelijke relatie aan te gaan.

Ons product

Dongguan Sino Packing Products Co., Ltd is een professionele fabriek van bedrukte producten van blik, geleidende of antistatische blisterdozen en PVC-naaitas.

  1. Bedrukte producten in blik : alle vormen van theedozen, koffiedozen, koekjesdozen, chocoladedozen, snoepdozen, sigarettendozen en andere dozen voor voedselverpakking, ook kandelaars, horlogekisten en andere dozen voor niet-voedselverpakkingen.

  2. Geleidende of antistatische blisterladen : PS, PP, PET, PVC geleidende of antistatische blisterladen voor het bevatten van voedsel, elektronische componenten, cosmetica, stationaire en ga zo maar door.

  3. PVC naaitas : make-uptas, stationaire tas, cadeauzakje enzovoort.

"De beste kwaliteit is altijd voor de eerste prioriteit" is ons topprincipe. Met strikte kwaliteitscontrole-systeem, wonnen we een goede reputatie bij klanten van bakken, chocolade, mint in Noord-Amerika en West-Europa.

Ons certificaat

HACCP, ISO

Productie markt

De belangrijkste Europese en Amerikaanse markten van het bedrijf, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Noorwegen en Australië, behoren we al meer dan 5 jaar tot samenwerking. We hebben goede samenwerkingsrelaties met buitenlandse klanten, samen met klanten groeiend, een jaarlijkse export van $ 15,1612 miljoen in 2016.

Onze service

Het bedrijf heeft een aantal jaren bezig met het ontwerpen, produceren en verkopen van blikverpakkingsproducten van een professioneel team, van productontwikkeling, productie, zoals after-sales follow-up biedt de hoogwaardige service voor de klant. , medewerkers van de bedrijfscultuur, tot klanttevredenheid als het doel, zet zich in voor creatief ontwerp, innovatief concept, kostenoptimalisatie, verpakking one-stop-service voor onze klanten. Zolang u een vraag stelt, zal ik eerlijk antwoorden, kind sou hebben geen bedrog; of u de bestelling plaatst, ik heb het geduld om op te volgen, met de leden van de tank.Guangdong talent, is gemaakt in het hart, stop nooit.